Destacats

Presentació 2018/19

Publicat el dia 21.01.2019

Diumenge 20 de gener vam dur a terme la presentació dels equips del club

La presentació és un moment important per nosaltres ja que ens ajuntem tots (jugadors/es, entrenadors/es i famílies) en un mateix espai per prendre consciència del que som i dels que som. Diumenge vam ser 350 persones que vam omplir la pista i la graderia.

Vam canviar la ubicació habitual i ens vam desplaçar al CEM Mundet, instal·lació que compleix els requisits per reunir a tothom. A part d'esportistes i familiars van assistir l'Àngels Tomàs, Consellera d'Esports del Districte de Gràcia; en Josep Mª Bigas, en representació de Radio Gràcia; l'Israel Payà, com a President de l'Ampa de Escola i els membres de la Junta.

La presentació va començar amb la disputa del partit entre les noies del júnior femení interterritorial contra el Salt, segones classificades. Malgrat anar per davant durant una bona part del matx i fer una gran tasca, finalment no van poder aconseguir la victòria. No obstant, les noies es mostraven satisfetes d'haver pogut gaudir d'un partit en el que van sentir el caliu de la grada verda en tot moment. Els jugadors d'escoleta, van aprofitar la mitja part per fer uns breus partits i mostrar-nos el futur del nostre bàsquet.

Un cop acabat el partit, es va procedir a jugar unes finals de tir de preminis i minis. Els finalistes havien aconseguit classificar-se en una competició en el mateix format realitzats durant els entrenaments de la setmana prèvia. Els guanyadors van ser: Jana Seidi (premini fem), Pau García i Jaume Pons (premini masc), Dèlia Muñoz (mini fem) i Arnau Lamarca (mini masc)

Després es va procedir a la tradicional desfilada i les fotos oficials dels equips. El Ramon Palau, el nostre speaker,  va fer menció als lesionats de llarga durada. Alguns continuen amb la seva recuperació i d'altres, per sort, ja han pogut tornar a jugar.

El moment amb més atenció va ser el sorteig de samarretes del Bàsquet Manresa, el Morabanc Andorra i el FCB Bàsquet, així com una pilota Spalding d'Eurolliga. Vam repartir números entre tots els jugadors/es i entrenadores/s assistents a l'acte i, amb l'ajut de dos nens d'escoleta, vam fer el sorteig. Els guanyadors es van endur un bon premi cap a casa.

A la part final, als parlaments, el Lluís Traveria, màxim representant del bàsquet, va destacar la força que ens dona el compromís, els valors que volem transmetre i va fer un agraïment públic a tots els que treballen diàriament i fan que seguim creixent. A més, va posar èmfasi en l'Escola de Bàsquet, que és el nostre suport, el nostre motor. Per últim, va posar sobre la taula la cinquantena d'entrenadors/es que s'esforcen dia a dia i gràcies als quals el bàsquet funciona sense pausa. 

Al seu torn de paraula, l'Àngels Tomàs (consellera del Districte) ens va elogiar per com fem les coses i va parlar dels valors que té associats l'esport d'equip (que va comprovar al partit del Júnior Femení). També va encoratjar a les nenes i els nens a esforçar-se i fer esport durant molts anys, a sumar experiències i amics que quedaran per sempre a la memòria.

Per tancar l'acte, l'Israel Payà va destacar el verd com a identitat del nostre ADN, de manera de ser i fer del club. Va entonar el tradicional "SOM VERDS", que tothom va seguir, i va fer tremolar Mundet.

 

 

SOM VERDS!!!!