Els Cracks

US ESPEREM

Publicat el dia 10.05.2018

.

Els cracks, per nosaltres, també son aquells que surten dels moments més difícils de l'esport, les lesions. 

Avui escrivim amb especial sensibilitat. Avui escrivim per a aquells jugadors i jugadores que durant la temporada han tingut una forta caiguda, ja que les lesions no els han respectat.

Alguns d’ells, han tingut temps de reincorporar-se i tornar forts a pista. D’altres, encara esperen impacients el moment per fer-ho i posar punt final a les crosses i les hores de rehabilitació.

Avui parlem del Victor Sabartés, l’Adriana Baeza, la Carla Traveria, la Mar Exposito i l’Aina Morera.

Tots 5, jugadors de categoria, han hagut de passar per quiròfan per tal d’aconseguir una recuperació total.

El Víctor, jugador del Sènior A Masculí, es va lesionar al camp del Sese, just abans de marxar de vacances de Nadal.  Un dit trencat i d’altres fora de lloc van ser el motiu pel qual el Victor va haver de passar per l’hospital i portar la mà immobilitzada durant uns quants mesos. Per sort, la recuperació va anar sobre rodes i el Sènior A Masculí ha pogut recuperar un dels seus tiradors principals.

L’Adriana Baeza, jugadora del Cadet A Femení, va patir una lesió al genoll mentre entrenava. Els primers dies van ser els més durs, proves i més proves per confirmar la lesió. Finalment, passar l’operació va ser la millor opció. Actualment, l’Adriana segueix en la fase de recuperació després de passar unes setmanes amb la cama totalment immobilitzada. A Poc a poc es va notant millora i esperem retrobar-la a pista ben aviat.

Més complicat és el cas de la Carla Traveria, jugadora del Sènior A Femení, la qual les lesions li han posat moltes pegues al llarg de la seva carrera basquetbolística. Tocant quasi ve encara la pretemporada, en un dels primers partits de lliga, la Carla va lesionar-se al caure malament després de fer una entrada. El problema va venir quan hi havia disparitat d’opinions per part dels metges respecte a la seva lesió. Passaven els mesos i la millora era mínima, fet que va fer que s’hagués de sotmetre a una artroscòpia per assegurar la lesió i començar a agafar el camí correcte quant a la recuperació. Actualment, també es troba en fase de recuperació, acumulant ja moltes hores de rehabilitació i hospitals. Sabem que tot i els 8 mesos d’absència a pista no faran perdre el talent innat que ha demostrat en moltes ocasions dins una pista de bàsquet.

D’altra banda, un cas poc habitual, trobem l’Aina, actual integrant del Cadet A Femení. Durant uns dies va patir un dolor molt fort a l’estómac, fins que finalment van haver-la d’operar d’urgències per causa d’una apendicitis. Per sort, la recuperació ha estat rapidíssima i sense cap contratemps. Celebrem i estem molt contents que hagi pogut tornar a les pistes amb total normalitat.

Finalment, la Mar, també jugadora del Cadet A Femení. Sembla que la mala sort s’ha encomanat entre les noies del cadet.  Després de diverses setmanes de molèstia els metges van confirmar que havia d’operar-se de creuats, la temuda lesió dels esportistes. Tot i que encara no ha passat per quiròfan, està a l’espera de fer-ho i de recuperar-se per la temporada vinent.

 

Tots ells, són un exemple d’esforç i superació. Tot i veure’s superats en molts moments, no han deixat mai de plantar cara a les lesions, que, com tots sabem, són part de l’esport. No és fàcil passar per una lesió, és per això que avui es mereixen més que ningú que parlem d’ells i que sàpiguen que els recolzem en tot el que vingui. Esperem amb ànsies el dia de la vostra tornada, perquè com algú ja diu, tornar sempre és la millor part de l’aventura.

US ESPEREM