Notícies

20è aniversari de les Estades

Publicat el dia 23.03.2018

.

Aquest any les Estades de Setmana Santa tenen un atractiu especial, celebrem els 20 anys!

Com ja és tradició per Setmana Santa, els nens i nenes de Vedruna preparen les seves motxilles, els lots i la roba d’esport per agafar rumb cap a Tiana, situat als afores de Barcelona. Aquests marxen disposats a viure uns dies plens de bàsquet, activitats d’equip, jocs de nit, tecnificacions, etc.  

Aquest any, però, l’edició de les Estades s’avança un dia. L’arribada a la casa tindrà lloc el diumenge 25 de Març, estança que s’allargarà fins al dimecres 28. Però aquesta vegada, es viurà una temàtica especial, ja que se celebra el 20è aniversari de les Estades de bàsquet de l’Escola Vedruna Gràcia.  

Per tal de tenir-ne un record especial, mesos abans de la data d’inici de les Estades es va obrir un concurs per a tots els jugadors i jugadores de bàsquet de l’Escola que els donava accés a presentar un disseny que, posteriorment, seria votat per la junta directiva per a ser el dibuix que representarà la samarreta de les Estades 2018, obsequi que cada any reben tots els assistents.

Els dibuixos escollits van ser els dissenyats per l’Abril Rubio (de l’infantil femení) i per l’Adriana Bertran (del cadet femení). Ambdós, estaran presents en la samarreta distribuïts entre la part davantera i posterior d’aquesta.

El passat divendres 16 de Març, el disseny va ser presentat davant els entrenadors. Aprofitant l’ocasió, es va dur a terme, també, la presentació oficial de la segona equipació de joc de Vedruna. Aquesta vegada abandonem el verd per passar-nos al blanc. Albert Martin, Patricia Baeza i Marc Rubio van ser els tres protagonistes que van tenir la sort de vestir per primera vegada la samarreta blanca.  

Passades les dates de Setmana Santa, començarem a mostrar el recull de les millors imatges de l'estança a Tiana dels nostres jugadors i jugadores. Molt bona Setmana Santa a tothom! 

20è aniversari de les  Estades