Notícies

Activitats de la temporada 2021/22

Publicat el dia 15.06.2022

cloenda

Tot el que hem fet aquest any!

Les Estades: han tornat!

Diumenge a les tres la Conreria es comença a omplir de gent. Es respira il·lusió. Hi ha moltes ganes de tornar a viure unes Estades. Les famílies parlen entre elles, s’acomiaden dels seus fills i, molts, aprofiten l’ocasió per donar alguna indicació als entrenadors. La competició comença de seguida. Tothom vol bàsquet. I un cop comença el bàsquet, ja gairebé només s’atura a l’hora de dormir.

Els jugadors i les jugadores passen tres dies de convivència, de fiançament de relacions, de descobriment de noves persones, d'aprenentatge, de tecnificacions, de correccions de moviments, de jocs clàssics i d’altres innovadors, d’àpats plens de soroll, d’Olimpíades, de temps lliure, de coneixement de nous gestos, de rebre recomanacions d’entrenadors als que no havien vist i dels que ja tenen molt vistos, de riures i somriures. Tres dies de molt bàsquet i de molt més que bàsquet.

Dimecres, a l’autocar regna la calma. El cansament apareix i, tot i que el trajecte fins a l’escola és curt, hi ha qui no pot lluitar contra la son. Tothom està exhaust després de setanta dues hores de moltíssima intensitat. Quan els jugadors i les jugadores es retroben amb les famílies el primer que diuen és que s’ho han passat molt bé. Dos anys després, les Estades han tornat més fortes que mai. Esperem que mai s’hagin d’aturar de nou.

 

El sènior a femení és de primera

El sènior a femení s’ha consolidat com un equip de Primera Catalana. En una temporada que ha estat marcada per la normalitat, les noies van aconseguir quedar en setena posició en la lliga regular amb un balanç d’onze victòries i onze derrotes. En la fase per la permanència, l’equip va estar incontestable i va aconseguir mantenir la plaça a la categoria dues jornades abans de la finalització d’aquesta fase. Enhorabona!

 

Entrenaments familiars

Aquesta temporada hem pogut recuperar els entrenaments familiars. Durant el mes de juny, les famílies han pogut viure un entrenament de la mà dels entrenadors i entrenadores habituals. Pares, mares, germans, cosins... han experimentat escalfaments, exercicis de coordinació, competicions de tir i, el més esperat, han jugat cinc contra cinc. En la majoria de casos han decidit que els jugadors experts s’enfrontessin als familiars i, en molts casos, les famílies no han tingut pietat i han aprofitat l’avantatge física, sobretot amb els més menuts. S’han viscut moments de riures i de competitivitat i, per sobre de tot, s’ha compartit una estona única.

Activitats de la temporada 2021/22