Notícies

Bàsquet Vedruna visita Ràdio - Gràcia

Publicat el dia 22.02.2018

Estudis de Ràdio Gràcia.

Membres i jugadors del club es van desplaçar el passat dilluns 19 de Febrer als estudis de Ràdio Gràcia. 

La tarda del passat dilluns dia 19 no va ser una tarda normal per l'Àngela, la Núria, l'Alba, el Marc, l'Oriol i el Jan. S'oloraven els nervis, les vergonyes, les ganes, també. Va ser una tarda especial pels 6 nens i nenes que van tenir la sort de viure de primera mà un programa de ràdio, sent-ne protagonistes en alguns moments.

Aquests, que van ser els escollits aleatòriament entre els diferents equips, van assistir als estudis de Ràdio Gràcia (dial 107.7MHz), emissora del barri de Gràcia que té com a únic objectiu el de difondre de manera objectiva, els actes d’interès públic vinculats a la cultura, l’educació, les activitats lúdiques i esportives i la participació ciutadana del districte de Gràcia. 

Entre nervis i somriures, els nens, acompanyats pel coordinador del club Pep Snoussy, es van posar mans a l'obra i van ser escoltats en directe per molts dels integrants del club, familiars i amics. I és que eren els protagonistes!! Durant l'entrevista, realitzada per Ramon Ortiz (director del programa), Josep Maria Bigas (responsable de la secció de bàsquet) i un entrenador del Club Esportiu Claret,  es van tractar diversos temes del dia a dia en un club de bàsquet. 

Els més petits, minis i preminis, van coincidir en què estaven contents amb el seu joc durant el transcurs de la temporada mentre que les noies del pre infantil feien una crida pública per aconseguir més jugadores pel seu equip. En conjunt, els protagonistes no van decebre a cap entrenador afirmant que estaven molt contents amb ells i amb tot el material que tenien al seu abast durant els entrenaments, partits i jornades de pluja. 

Els petits també van ser preguntats per les actuals obres i modificacions que està patint l'escola on la major part dels equips realitzen la seva activitat basquetbolística, el famós pati. Tot i que els 6 tenien ganes de veure el pati acabat i poder-lo gaudir al màxim, van explicar que se senten còmodes jugant en l'actual, tot i ser "petitó".

D'altra banda, es va destacar el gran pes dels nens i nenes d'Escola de Bàsquet del cub, els quals són la base de futur i amb els que es dedica molt de temps i esforç per tal de transmetre el que més ens agrada, jugar a bàsquet.  

Finalment, l'entrevista va concloure preguntant-los pels seus somnis, on tots van coincidir en què no volien deixar mai de practicar aquest esport. Alguns, fins i tot, van deixar volar la seva imaginació i es van veure jugant a la NBA, tant de bo. 

 

    

 

Bàsquet Vedruna visita Ràdio - Gràcia