Notícies

CARNESTOLTES A VEDRUNA

Publicat el dia 09.02.2018

.

Arriba una de les setmanes més esperades de l'any, sota les ordres del Rei Carnestoltes. 

 

La setmana del 5 al 9 de Febrer no va ser una setmana normal a l’escola. Peces de roba de diferents colors, cabells estrafolàris que mai s’havien vist abans, pintures a la cara... el Carnestoltes havia arribat!!!! Per què fer un entrenament normal si podem fer una festa de disfresses? I si a sobre li afegim pilotes i cistelles? Els jugadors i jugadores de l’escola van transportar la festa de Carnestoltes a les pistes!! Tot i que els entrenaments no es van aturar, ni tan sols la pluja va impedir fer-ho, durant tota la setmana va regnar la festa i les ordres del gran rei Carnestoltes.

A finals de setmana van arribar les disfresses completes i més originals. Aquest any hem tingut de tot; des de submarinistes, passant per equips de bàsquet transformats en equips de Rugby i futbol, fins a temàtiques diverses com mecànics, ancians... fins i tot disfresses d’homes invisibles!

Aquest és el resultat del que vam viure durant tota la setmana passada quan els diferents equips del club, de petits a grans, anaven apareixent amb les seves millors gales i disfresses. Jocs, entrenaments, partits, concursos, colors i una vestimenta una mica diferent del que estem acostumats, han fet d'aquesta setmana una oportunitat excel·lent per combinar el bàsquet amb el treball d’equip. 

 

CARNESTOLTES A VEDRUNA