Notícies

Comiat temporada 2019/20

Publicat el dia 24.06.2020

logo escoleta

Reflexions de la Junta en una temporada atípica.

Benvolgudes/ts,
Ens hagués agradat dir-vos aquestes paraules al sopar de cloenda d'aquest any però, malauradament, no ha estat possible celebrar-lo per la situació de pandèmia que tothom coneix.
 
En primer lloc, agrair-vos a totes i a tots la vostra col·laboració i transmetre el nostre suport, ànim i recolzament a tothom que hagi o estigui  patint els efectes de la pandèmia, en qualsevol dels seus àmbits de salut, feina o família.
 
Donem per finalitzada la temporada d'una manera atípica, sense partits, sense entrenaments, sense Diada ni Sopar. El COVID19 ens ha canviat les vides i la manera de fer. No hem  estat a pista amb els equips però, malgrat això, s'ha continuat  treballant amb les nenes i nens  per gaudir  del bàsquet des de casa de les més diverses maneres. Des d'aquí volem transmetre el nostre agraïment i posar  en valor la feina feta  per la Coordinació, Direcció Tècnica i  entrenador@s per mantenir el contacte i activitats amb els equips malgrat les circumstàncies.
 
Una temporada que en el moment de l'aturada ens estava regalant  grans resultats a diferents nivells. Diversos equips, de totes les edats,  estaven en un moment dolç a nivell d'entrenaments i partits, des d'Escoleta i Premini fins a Sènior. Potser el més vistós a nivell mediàtic son els ascensos històrics dels sèniors A masculí i femení, que ens situen a Copa Catalunya i 1a Catalana respectivament, però hem d'estar igualment orgullos@s dels equips de base, que anaven cap al seu moment final de consolidació de la feina feta en els mesos anteriors.
 
En un  altre àmbit, la implantació de la "pròrroga" al final dels partits d'aro petit ha estat  un èxit de participació per part de les nenes i nens i de les famílies,. Ens ha ajudat a fomentar els valors  del respecte i esportivitat  amb les/els  rivals a la pista. 
 
Agrair-vos, un altre cop, la confiança en nosaltres que aneu mantenint any rere any. La temporada que ve la iniciarem amb una gran noticia: l'estrena de la nova pista coberta sota el nou edifici del carrer Gran. Estem molt contents de tenir aquesta instal·lació, que ens permetrà entrenar els dies de pluja, millorar la qualitat dels entrenaments i, per tant, fer el que ens agrada en millors condicions.
 
Gràcies, Bon Estiu i, sobretot, Salut!!
Junta.

 

 

Comiat temporada 2019/20