Notícies

Diada 2018

Publicat el dia 18.06.2018

L'estrena de la LONA DE VALORS

El cap de setmana del 15 i 16 de juny vam celebrar la tradicional diada del bàsquet de Vedruna Gràcia. Aquesta temporada teniem el repte reinventar-nos i així ho vam fer!!

Iniciavem el camí cap a la Diada de 2018 conscients de la necessitat de variar el format, la reducció d’espais ens condicionava. Després de moltes voltes decidim mantenir l’estructura tradicional per a minis i preminis i convidar equips a jugar amb nosaltres.

Van venir l’escola Cervantes, el CB Pedagogium, UE Claret, FP Claror. Molts convidats del barri. Les primeres franges de la Diada (divendres a la tarda i dissabte a primera hora del matí) les vam dedicar a ells.

 

Al descans dels segons partits de divendres a la tarda vam fer una pública una iniciativa col·lectiva, la LONA DE VALORS. Haviem preguntat a les nenes i els nens de totes les edats que representa el bàsquet per a ells. D’aquesta pregunta en van sortir frases per als esportistes i per als familiars.

 

Dissabte, després dels partits va ser el torn de l’Escoleta. Nenes i nens des de P4 fins a 2n, acompanyats dels seus familiars. El pati es va convertir en un espai ple de bàsquet en família, jocs, concursos, bàsquet … Les cares de la fotografía ho diuen tot, molta felicitat.

 

Tot seguit, a mig matí, entren en joc jugadors de preinfantil fins a júnior, a ells els canvia el format, aquest any no van jugar partits amb equips convidats sino que van fer concursos al matí i partits a la tarda.

Van fer concursos de Two Ball, de Triples i de tir per equips

A la tarda vam fer 2 equips Verd i Negre amb components de totes les edats, entre preinfantil i júnior. Van jugar sota un sol que no descansava, bones accions ofensives i bons moments amb bromes van ser la tònica del partit que donaria pas a l’activitat amb que tancavem la diada, els partits familiars, mares, pares i entrenadors/es es van dividir en dos equips i van jugar un partit de molta qualitat i amb una alta càrrega de diversió.

 

Diada 2018