Notícies

El nostre dia a dia en una setmana de normalitat

Publicat el dia 20.05.2022

dia a dia

La nostra dinàmica diària

Dia a dia

És dilluns i són les cinc de la tarda. Els nens i nenes de tercer i quart berenen pel pati mentre esperen amb molta il·lusió que comenci el seu entrenament. Els entrenadors i entrenadores xerren i juguen amb ells. Aquests moments informals a vegades són els que tenen més valor. Abans de dos quarts, el bàsquet ja funciona a tota màquina. Alguns prefereixen portar mascareta per major precaució, però podem veure els somriures de la majoria. Els responsables donen les primeres indicacions, tots ells darrere les mascareta seguint la normativa, i intenten que tots gaudeixin i aprenguin d’aquella sessió.

És dimarts i són les cinc de la tarda. Els nens i nenes de cinquè i sisè berenen al pati i fan jocs aleatoris abans d’iniciar el seu entrenament. Alguns entrenadors i entrenadores intercanvien opinions entre ells mentre no deixen de vigilar què fan els jugadors. En pocs minuts tots estan repartits en els seus espais: el pati, el pavelló i l’espai de Pérez Galdós per aquells que entrenen a Reina Violant. L’engranatge funciona perfectament a l’hora establerta. La pilota circula. Es respira bàsquet.

És divendres i són les cinc de la tarda. Els més menuts —P4, P5, 1r i 2n— estan preparats per gaudir d’un esport que encara estan experimentant, descobrint. Els entrenadors més joves estan allà amb totes les ganes de fer que els petits acabin sentit la mateixa passió pel bàsquet que ells. Encara que la mascareta no permet que els petits els hi vegin la cara, els ulls reflecteixen il·lusió. A la mateixa hora que cada dia, el bàsquet s’activa, desenes de pilotes es mouen per les pistes.

La resta de dies, la resta d’hores, els altres jugadors, les altres jugadores, els entrenadors i entrenadores de cadascun dels equips tampoc fallen. El bàsquet aquest any s’assembla molt més al bàsquet que recordàvem. Les restriccions encara són presents, però menys. El virus conviu entre nosaltres encara que fem tot el possible perquè no ens atrapi. Entrenem amb més normalitat, juguem amb més constància, els equips es consoliden més. El bàsquet torna a ser bàsquet.

 

 

 

 

 

 

Les Estades: hem tornat

Després de dos cursos sense poder celebrar les Estades, la gran notícia és que AQUEST ANY TORNEM!!

La casa de la Conreria ens acollirà de nou durant bona part de les vacances de Setmana Santa. Compartirem tres dies de bàsquet, de competicions, de reptes, de jocs, de coneixença... Recuperarem tots els somriures que la pandèmia ens ha tret aquestes dues temporades.

Amb més il·lusió que mai, amb les mesures necessàries per vetlla pel benestar de tothom, tornarem a gaudir de les Estades.

 

El nostre dia a dia en una setmana de normalitat