EL SÈNIOR A MASCULÍ ENS TORNA A SORPRENDRE

Publicat el dia 25.04.2018

.

Sisena victòria consecutiva del Sènior A Masculí en un partit gairebé perfecte.

El passat dissabte 21 d’Abril el Sènior A de Vedruna rebia a casa el fort segon classificat de la lliga, Bàsquet Molins A i s’emportava la victòria amb un marcador final de 80 – 70.  Bàsquet Molins, que havia dominat la competició fins al moment, venia amb la necessitat de victòria després de perdre el liderat per primer cop en la temporada.

Els nois d’en Sunyol Costa no en van tenir prou amb la cinquena victòria consecutiva i van sortir per allò que era seu, tot i presentar-se a pista sense un dels seus anotadors principals, Francesc Pascal.

I així va ser, amb un excel·lent inici de partit del jugador de Molins, Sergi Bosch, que va encaixar dos triples seguits, obrint un marcador que es mantindria molt ajustat durant el primer quart amb un resultat final de 18 – 15 a favor dels verds i negres.

El segon període seguia en la mateixa dinàmica. Partit físic, dur, amb un bon treball defensiu així com un atac ordenat feia arribar al descans amb un marcador de 35 – 37, aconseguint un lleuger avantatge per l'equip visitant.

Però la sortida del vestidor va ser diferent, una brutal defensa sense donar cap opció clara al rival i amb un control absolut del rebot defensiu, va donar peu a què les decisions en atac fossin quasi perfectes en la majoria d’ocasions, trobant els avantatges i cercant el millor tir. El tercer quart va deixar un 24-11 de parcial que donava un +11 als de Gràcia de Sunyol Costa.

Un avantatge que van saber administrar durant el tram final de partit amb atacs més llargs, que sumat a les bones defenses que s’anaven reiterant en els últims minuts del darrer període van permetre que Vedruna finalment s’emportés la victòria.

Destacar l’actuació de  Luís González, que va acabar amb un total de 29 de valoració (18 punts, 11 rebots i 2 assistències), David Hospital que va acabar amb un total de 18 de valoració (amb 15 punts i 9 rebots i 1 assistència) i Ignasi Juni, també amb un 29 de valoració (amb 11 punts, 10 rebots i 10 assistències).

Pel que fa als jugadors del Molins, destacar el partit en positiu de l’aler Sergi Bosch, amb un total de 20 de valoració (14 punts, 13 rebots i 3 assistències) i F. López que reuneix una estadística de 19 de valoració (13 punts, 5 rebots i 4 assistències).

Una victòria que podria fer que diumenge vinent, Vedruna estigués salvat en cas de guanyar al seu rival directe, BC Sant Quirze. La salvació sense promocionar és un fet que fa 2 mesos pocs podien imaginar-se i que, actualment, l'equip té a les seves propies mans.