Notícies

Final de temporada excel·lent

Publicat el dia 16.04.2018

.

El Sènior A Masculí encarrila la cinquena victòria consecutiva vs Bàsquet Sitges. 

Com ja comença a ser habitual els dilluns, avui Sunyol Costa ha entrat en antena a Ràdio Gràcia (dial 107.7) per parlar de la seva cinquena victòria consecutiva amb el Sènior A de Vedruna. El nostre Sènior va rebre a Penitents el difícil equip del Bàsquet Sitges, rival directe en la classificació. Els homes d’Edu Piñero, després de sumar les dues últimes victòries, no van poder endur-se el partit davant un Vedruna imparable que encarrila un últim tram de temporada excel·lent. 

La victòria fa col·locar als verds i negres en la desena posició de la classificació, allunyant-se dels playoff de permanència i amb un peu per aconseguir assegurar a la categoria. Tot i això, Sunyol afirma que tot i ser un partit brut i intents assegura que els objectius s'estan complint amb èxit i que,  d'aquí fins al final de temporada és important seguir amb la dinàmica guanyadora per tal de no abaixar el pistó. La lliga situa als equips de la part baixa de la classificació amb molt poc marge d'error, ja que tots ells estan complint amb el seu màxim nivell, mantenint la lliga enredada fins a les últimes jornades, on es desenllaçarà tot. 

El funcionament de la lliga estableix que, tal com el primer classificat té accés directe a l'ascens de categoria, el 14è i últim classificat de la lliga baixen directament de categoria. A més a més, les posicions 13,12,11 i 10, han de jugar fases de promoció de descens amb els altres grups per tal de mantenir la categoria i poder gaudir-la l'any vinent.  

El següent cap de setmana, 21 d'Abril a les 19:30, els nostres han de rebre a casa el fort Bàsquet Molins, segon classificat. Necessitem més que mai omplir Penitents. Petits, grans, avis, àvies, familiars, amics esteu convidats a donar un cop de mà al nostre Sènior. Necessiten sentir el suport i la confiança per mantenir una plaça que els correspon i que han guanyat a pols. 

Ajudem-los a sumar la sisena victòra consecutiva. Us hi animeu?

Molta força i ànims en l'últim tram de temporada! #somverds

 

A continuació us adjuntem el calendari de partits del cap de setmana: 

Final de temporada excel·lent