Partits del cap de setmana

Us deixem el resum del cap de setmana del 27 i 28 d'octubre i la prèvia d'aquest cap de setmana, 3 i 4 de novembre.

Resum de la jornada del cap de setmana - 27 i 28 d’octubre

Els tres partits que teníem al pati es van ajornar per la pluja.

Pel que fa als dos partits de Penitents el cadet Verd masculí va fer un altre bon partit, recuperant les sensacions defensives, molt bona actitud i bones transicions de camp a camp, buscaran reduir la precipitació en determinats moments.

El júnior vermell femení va guanyar, en un partit ajustat, a les Dominiques de l’Ensenyament. Continuen amb la bona evolució en el joc i, a més, cada dia dia confien més en el que fan.

El partit del sènior A davant el Ramon Llull ens va deixar una molt bona primera part, anotant amb certa facilitat i bona predisposició defensiva. A la segona part el ritme i l’encert van baixar. Treballaran per ser constants.

El júnior negre femení rebia el Grup Barna amb la intenció d’aconseguir la primera victòria i ho van aconseguir. Patiment i emoció fins als darrers segons. Un triple des del mig del camp al darrer instant va decantar el marcador a favor de les nostres noies.

El primer derbi del cap de setmana el jugava el sènior B femení amb el Claret. El partit apuntava a ser molt igualat i així va ser, amb un 36-37 al marcador per les visitants. Poca anotació i petits detalls, com les segones opcions, van decantar el partit.

L’Ipsi venia a jugar amb el nostre preinfantil masculí. Van començar ben desperts, tot i jugar a les 9, i la primera part va ser molt bona en defensa, atac i intensitat. Molts moments de bon joc. El bon inici va fer que la segona part la guanyés el relaxament i la manca de tensió. Hauran de ser més regulars i aconseguir jugar al mateix nivell més minuts.

El Mataró ens visitava just després del preinfantil per jugar amb el nostre Infantil. Bon equip el Mataró, amb qualitat tècnica i molt ordre en el seu joc. Els nostres nois no van poder traslladar al partit la bona feina feta durant la setmana.

El segon derbi el van jugar els nois del júnior verd masculí i el júnior de Lluïsos. Un derbi d’alt voltatge, molta intensitat i amb domini de les defenses. Malgrat la derrota (47-48) els jugadors queden contents del partit que van fer. Màxima igualtat i van tenir el llançament per poder capgirar el marcador. Buscaran més encert de cara als propers partits. La grada estava ben plena i amb molt bon ambient.

El sènior C jugava davant el Manyanet Les Corts, el marcador, 70-56 en contra es va basar en un seguits de parcials negatius. Seguiran treballant per ser més regulars i constants en el joc.

Prèvia de la jornada del 3 i 4 de novembre

Aquest cap de setmana tenim pocs partits i tots concentrats al diumenge a la tarda. Si us voleu estalviar els embussos ja ho sabeu, torneu al matí i a la tarda a veure tots els nostres equips.

A casa:

16:00 Sènior C Masculí Vs CB CIC. Tornar a ser regulars és l’objectiu per assolir una nova victòria, No serà fàcil, el CIC sap que és guanyar i ens posarà les coses molt difícils.

17:45: Sots21 Masculí Vs BBA Castelldefels. Duel d’invictes a Penitents. Els nostres nois buscaran la sisena victòria. Rebran un dels 3 equips que només coneixen la victòria. Partit exigent i de molta intensitat.

19:30: Sènior A Masculí Vs Grup Barna. Els nostres grans volen la primera. L’han acariciat als partits a casa i aquest cap de setmana volen que sigui la bona. El Grup Barna només té una victòria, aconseguida com a visitant. Farem que tinguin difícil aconseguir la segona.

A fóra:

3 partits com a visitant, el júnior Verd masculí vol que la bona feina tingui resultats. Estan millorant però una victòria els donaria molta confiança. Visiten l’ASME diumenge a les 17:30.

Gairebé a la mateixa hora (18:00) el sènior B femení es desplaça a Sant Andreu de la Barca. Partit que es preveu igualat, si ens fixem en la classificació. Qui guanyi sortirà reforçat. Les nostres noies en tenen moltes ganes.

Tancant la jornada visitant, el sènior A femení visita el Voramar Diagonal Mar en un partit clàssic de Segona Catalana. Les nostres noies buscaran la 4a victòria consecutiva davant un equip que ha guanyat els dos darrers partits com a local. Molta igualtat en els números dels dos equips