Notícies

La competició no s'atura

Publicat el dia 06.04.2018

.

Després de carregar les piles durant Setmana Santa, la lliga torna a activar-se. 

Tot i que la calor ja comença a notar-se a les pistes més del compte i els 7 dies de Setmana Santa ens han fet pensar que l'estiu ja està al caure, el cert és que la lliga està en el seu punt de màxim ebullició. 

Passada la Setmana Santa considerem que entrem de ple al tram final de la lliga competitiva. Per tant, demà, dissabte 7 es reempren la lliga de tots els equips de l'escola. Pel que fa als nostres Sèniors, cal destacar que aquests necessiten el màxim de suport en els partits que vénen a partir d'ara, ja sigui per aconseguir els ànims suficients per tirar endavant els partits i mantenir una categoria merescuda, o pel contrari, per aconseguir no cometre cap error que pugui costar no entrar a fases d'ascens de categoria. 

Però no podem oblidar-nos dels més petits, que a vegades, són els que més ens fan gaudir! Aquests també reclamen el màxim públic possible als seus partits. Aquest cap de setmana tenim, un cop més, derbi gracienc. El nostre Pre Mini negre mixta s'enfronta a la pista de Lluïsos el Diumenge 8 a les 9:30. 

A continuació, el calendari dels partits del cap de setmana 7 - 8 d'Abril. En verd, els partits al pati de l'escola (Carrer Gran de Gràcia, 236) i Penitents (Carrer Gòlgota, 1). En vermell, els partits com a visitants. 

Per tant, us animem a venir a animar al màxim possibles a tots els nostres equips i omplir cada cap de setmana al màxim el nostre pati de l'escola i pavelló de Penitents.

Bon cap de setmana i molta sort!!!!! 

La competició no s'atura