Notícies

Nou resum i prèvia

Publicat el dia 07.11.2018

Partits del Cap de Setmana

Vols saber que va passar el cap de setmana del Pont de Tots Sants? I on anirà a jugar cada un dels equips? Fes un cop d'ull a la noticia.

Resum de la jornada del cap de setmana del 3 i 4 de novembre

Se’ns travessen les castanyes!!

Malauradament els tres partits a casa van acabar amb derrota:

El Sènior C Masculí va jugar amb el CB CIC. Volien ser regulars durant tot el partit i no ho van aconseguir. El bon inici del partit els va permetre competir al marcador. El rival, però, tenia qualitat i van imposar el seu ritme. Van anar de més a menys i això els va penalitzar en la lluita per la victòria.

Al segon partit de la tarda el Sots21 Masculí jugava BBA Castelldefels. Buscant mantenir-se invictes, davant un equip que també ho havia guanyat tot. Els visitants es van endur la victòria i les bones sensacions. Els nostres nois van patir l’efecte del pont.

Per tancar el diumenge com a locals, a les 19:30 jugava el Sènior A Masculí davant el Grup Barna. Un altre partit ajustat a casa i una altra derrota. A Penitents estan competint molt bé, ajustant el ritme i el marcador. Però els manca una miqueta per treure el 0 de la classificació. S’hi acosten.

Dels tres partits a fóra 2 van tornar amb derrota i un amb victòria.

Mala tarda pels dos sèniors femenins. El sènior B tocadíssim per les baixes va mantenir una molt bona actitud a Sant Andreu de la Barca però no va ser suficient per competir al marcador. La participació i les ganes de les 3 noies de l’equip i 3 júniors no va servir per tirar-ho endavant.

El sènior A jugava al camp del Voramar Diagonal Mar i no van poder tornar amb victòria. Comencen molt bé els partits però les segones parts no són tan bones com les primeres. Aquesta setmana, el rival els hi va exigir un ritme constant a tot el partit i, al no tenir-lo, no van poder aconseguir la victòria. Segueixen treballant i notant millora!

Els nois del júnior Verd ens van donar la única alegria dels partits del pont. No ho an tenir fàcil ja que el primer període va ser favorable als locals. Van començar adormits i fins al minut 8 només van anotar 4 punts. 19-4 al marcador. Afortunadament van reaccionar i es van endur una victòria de mèrit davant l’ASME.

 

 

Prèvia de la jornada del 10 i 11 de novembre

Partits a casa:

Dissabte al matí, al pati, els dos minis rebran el Bosco Rocafort i el Claret, en un dels molts derbis de barri d’aquest any.

A Penitents, a la tarda torn de les noies: Júnior negre, sènior A i sènior B. Ens visiten de Blanes, Tarragona i un històric del bàsquet, el Sant Medir.

Els tres equips busquen una victòria davant equips que estan en una situació semblant a la classificació així que deixeu el cine per diumenge a la tarda i passeu la tarda a Penitents.

Diumenge a Penitents tenim 3 partits, les noies del Cadet Negre reben el Barberà, mentre que el Júnior Negre Masculí juga amb el Viladecans i el Júnior Verd amb el CB Roser en el partit que tanca la jornada com a locals.

 

Desplaçaments:

Calella, Sant Cugat, Sabadell, Sant Joan Despí són els destins d’alguns dels nostres equips.

La resta d’equips tenen desplaçaments dins de la ciutat de Barcelona (Virolai, Lestonnac,, BAM) , inclòs un derbi amb el CB Coll. Destaquem el partit del sènior A masculí a Horta. Molt a propet, els podem anar animar amb un cop de Metro.

 

SOM VERDS!!!!!!

Nou resum i prèvia