Notícies

Presentació dels equips

Publicat el dia 20.11.2019

Foto de grup

Ens trobem al Virolai per donar la benvinguda a la Temporada 2019/20

Diumenge 17 de novembre, a les 10:30 del matí comencem a arribar a l'escola Virolai. Ens hi trobem molt a gust, és una bona instal·lació i, el més important, hi cabem tots!!

Els primers que posen els peus al pavelló són els nens i nenes d'escoleta, sempre venen amb moltes ganes ja que, per molts d'ells, és la primera presentació. A més, jugaran uns partits mentre anem organitzant com ens posarem un cop feta la desfilada.

 

Els nois i noies esperen al passadís mentre el Ramon Palau, el nostre excel·lent speaker,  va explicant com es desenvoluparà la jornada. Ho té tot preparat, no deixa cap paraula a l'atzar. Els equips sèniors i l'Escoleta comencen a treure el cap pel passadís i... és el moment de glòria pels més menuts. Impacients, nerviosos, saben que les families els miren des de la grada i que els aplaudiran durant la desfilada.

   

 

Un cop ha desfilat tothom i ens hem fet la foto d'equip, ens col·loquem amb la ja tradicional figura VGB!! Les nostres inicials que ens acompanyen a tot arreu. A continuació, tenen lloc els parlaments. És el torn dels convidats que ens dirigeixen unes paraules, d'elogi, ànim, motivació ... som grans i ens ho diuen! Ens van acompanyar la Mercè Saltor (Districte de Gràcia), Marisol Colet (Federació Catalana de Bàsquet), Montserrat Castelló (Escola Vedruna), Israel Payà (Ampa) i el Lluís Traveria (Bàsquet)

 

 

 

Amb aquests parlaments i el, també, tradicional càntic "Som Verds, tots som verds, tots som verds" acabavem la presentació de la temporada. Això va ser el preàmbul del partit que van jugar les noies del Sènior A contra el CB Torrefarrera i que, amb la grada plena animant, va acabar amb victòria de les nostres. Al descans del partit vam sortejar roba dels equips UniGirona, Manresa i Barça a qui agraïm la desinteressada col·laboració.

Volem agrair la presència de tothom a la presentació: jugadors, famílies, entrenadors, coordinació i junta. Tots sumem i fem que el Bàsquet a Vedruna sigui el que és, gran i fort!!

 

SOM VERDS!! 

Presentació dels equips