Notícies

Presentació dels equips de l'entitat

Publicat el dia 13.11.2017

Els esportistes asseguts representant les sigles VGB

Ens vam desplaçar al Pavelló de l'Escola Virolai per fer la presentació dels equips de l'entitat

Ahir, 12 de novembre, ens vam desplaçar al Pavelló de l'Escola Virolai per fer la presentació dels equips de l'entitat.

A les 17h començava l'activitat amb el partit del Sènior A contra el AD Torreforta, de Copa Catalunya. Ens van fer patir i gaudir a parts iguals. Partit molt maco, amb jugadors que ens van donar mostres de la seva qualitat i que, afortunadament, es va decantar de la nostra banda. Una victòria que obria la tarda i ens donava molta alegria pel que venia després.

Els nens i nenes d'escoleta ens van animar el descans del partit i el temps d'espera entre el final i l'inici de la desfilada. Aquesta canalla té molt futur i ens donarà moltes alegries d'aquí a poc temps.

Tot seguit vam començar la desfilada dels equips, menció especial per al Ramon Palau que, any rera any, ens ajuda a fer que la presentació tingui un aire distès, àgil i divertit. Enunciar tots els equips i esportistes no és fàcil i el Ramon ens té enganxats a tots mentre dura la desfilada. Amb els primers equipos, des de la grada, no quedava clara la disposició (innovadora) dels jugadors/es, fins que no vam estar tots col.locats al nostre lloc no van veure que dibuixaven les sigles que ens identifiquen (VGB), vam arriscar i ens en vam sortir.

Arriba l'hora dels parlaments, aquest any vam poder escoltar el Dani Sosa i l'Israel Payà, representants del bàsquet i l'AMPA, destaquem la importància de la bona gestió de la base, depenem dels més menuts per ser una entitat forta. Acte seguit el Jordi Cerezuela, Vocal de la Federació i responsable de l'Àrea de Salut ens va dirigir unes paraules que ens van omplir d'orgull a tots els assistens. En el missatge final ens va desitjar molta salut i molt poques lesions, prevenció i estiraments.

 

Per acabar l'acte i, seguint les tradicions, vam entonar el nostre càntic, quin orgull sentir les 500 persones (entre grada i pista) que ens haviem reunit, cantant "soooooooooom verds, tots som verds"

 

 

Presentació dels equips de l'entitat