Notícies

SOM DE COPA

Publicat el dia 08.05.2018

.

El Sènior A Masculí manté la categoria i el Sènior B et necessita per aconseguir-ho.

Diumenge passat Penitents estava arrebossat de gent. Es notava en l’ambient els nervis i la tensió. Però és que el partit ho mereixia.

Ja es pot dir oficialment que el Sènior A Masculí serà equip de Copa Catalunya la temporada vinent, tancant una temporada difícil, però amb els objectius més que complerts.

Després de rebre a casa un Girona (rival directe en la classificació), que lluitava amb mans i urpes per mantenir la categoria, es va demostrar que l’equip té les ganes i les eines suficients per seguir una temporada més al lloc pel qual tant s’ha lluitat.

Els 40 minuts de partit van ser eterns. Un marcador igualadíssim durant els primers tres períodes feien que el Barça – Madrid quedés totalment en un segon pla pels assistents de Penitents. Si un dels dos equips baixava el pistó, deixava el partit en safata per a l’altre. Un partit de tu a tu amb moltes jugades i tirs d’altíssima qualitat demostraven que la lliga estava més viva que mai.

Tot i un primer parcial trencador durant els primers minuts del primer quart per part del Girona, la reacció dels jugadors del Sunyol Costa va ser immediata. El primer quart finalitzava amb un 16 – 16 al marcador, sense donar peu a cap tipus d’especulació. El partit estava tot per decidir.

Igual va ser la dinàmica del segon període, que deixava un marcador final de 39 – 40.

La segona part va fer mantenir els dos equips enxufadísims fins que en l’últim període alguns errors van condemnar als de Girona donant una petita avantatge pels graciencs. Finalment, Vedruna va doblegar als gironins per 75 – 70. El joc, dominat pels verds i negres durant la segona part va enlairar gràcies a l’aportació de Francesc Pascal (27 punts) i Luís González (16 punts i  24 de valoració).

Amb aquest partit es va posar punt i final a una temporada. Destacar-ne una frase per resumir el pas de l’equip per Copa Catalunya; “vam patir per entrar-hi, ens vam il·lusionar, hem patit, hem gaudit patint, i tal com vam dir al Setembre, havíem vingut per quedar-nos i ens hi quedarem”.

Desitjar molta sort en les fases de permanència al CB Girona i molta força per afrontar els últims partits de temporada, i també els més decisius. ÀNIMS!

RECORDATORI: El Sènior B Masculí també necessita tot el suport possible per mantenir una plaça més que merescuda a segona catalana. Després d’una dura derrota al camp del Lima Horta, l’equip es juga a cara o creu les fases de permanència al camp del Safa Claror. Us esperem tots diumenge a les 10:45h. No hi falteu!!!!!!!!!  #somverds