Notícies

Victòria del Sènior A Masculí vs CB Aplicat

Publicat el dia 14.02.2018

.

El Sènior A Masculí s'emporta una espectacular victòria contra el quart classificat, CB Alpicat.

El passat 10 de Febrer el nostre Sènior A Masculí es va emportar la victòria contra un fort CB Alpicat, col·locat a la quarta posició de la classificació amb un total de 9 victòries i 6 derrotes. L'espectacular victòria de Vedruna, amb un marcador de 107 – 93 a Penitents, dóna força a l'equip per treure un peu de la zona de descens directe del segon grup de Copa Catalunya.

El partit s’iniciava amb un primer quart on els dos equips van sortir molt endollats i concentrats. La qualitat i l'encert de 6,75 es va fer evident després d'un primer període que va replegar més de 10 triples entre els dos equips. Tot i això, els atacs de Vedruna es van acabar imposant, finalitzant el quart amb un ajustat 30 – 26 a favor del conjunt de Sunyol Costa.

Durant el segon període es va mantenir la bona dinàmica del partit on el talent i les bones jugades feien gaudir als espectadors del Pavelló del barri de Vallcarca. És en aquest, quan els jugadors dirigits sota el nom de Joan Isart van recuperar el marcador arribant a l'empat a 49 punts a falta d'1' 30'' per la mitja part. Aquest fet va fer reaccionar als jugadors del Sènior A de Vedruna, que gràcies a l'excel·lent joc i en especial l’encert de triple del número 3 de Vedruna, Víctor Sabartés (29 punts en total i 7 llançaments de 3 anotats en total) els verds i negres van assolir un parcial d'11 – 0, marxant al descans amb una distància considerable de 12 punts.

Passats els 10 minuts de mitja part, semblava que els jugadors del CB Alpicat havien sortit a mossegar i van aconseguir retallar distàncies al marcador arribant a a -6 punts de diferència. Sunyol, no va donar marge d'error als seus jugadors, que es van activar una altra vegada arribant a una distància de +12 punts, amb bones sensacions de tenir el partit controlat.

És en l'últim període quan els jugadors de Vedruna maten el partit adquirint la màxima distància de +19 punts, que els permet jugar relaxats i distesos, destacant-ne la gran actuació de Francesc Pascal, amb 33 punts, 9 rebots i 35 de valoració en el seu total del partit.

Felicitar l’equip pel gran partit i la victòria.