Notícies

VICTÒRIA ESPERENÇADORA DEL SÈNIOR A FEMENÍ

Publicat el dia 07.03.2018

.

El primer equip femení de Vedruna va rebre dissabte passat al tercer classificat, CB Lleida.

El darrer 3 de Març el nostre Sènior A femení rebia a casa el temut tercer classificat de la lliga, el CB Lleida. Després que l’equip visitant els abatis el partit de la primera volta per només dos punts, les noies del Sènior estaven ansioses per rebre-les a Penitents.

El conjunt verd i negre, sisenes de la classificació es veien amb la necessitat de recuperar el que era seu, i d’aquesta manera apujar posicions i desfer l’empat que es viu vivint actualment a la lliga.

El partit va començar amb bon peu pel Sènior A de Vedruna, que des d’un bon principi va tenir encert en el seu joc i va accelerar el nivell de defensa, fet que va impedir a les lleidatanes sortir a pista amb el bon joc al qual ens tenen acostumats. Tot i les bones sensacions per la banqueta local, el primer quart mantenia els nervis a flor de pell a tots els assistents de Penitents, finalitzant amb un ajustat 14-13.

És en el segon quart quan les noies del Sènior aconsegueixen un petit avantatge, que van saber mantenir durant tot el partit i que els va donar un marge d’error per poder respirar per sobre del Lleida. Vedruna va presentar un joc ordenat i lògic que les permetia potar el ritme del partit en tot moment. Tot i això, les incansables pivots del Lleida seguien fent la seva dura feina sota cistella, guanyant la partida del rebot defensiu en la gran majoria de les ocasions. El partit se n’anava a la mitja part amb un +7 al marcador a favor de les locals.

Tot i les advertències de Roger Cucala, entrenador del Sènior A Femení, tement als tercers quarts per experiències viscudes anterioriorment, les lleidatanes no van desaprofitar l'oportunitat i van prémer l’accelerador, aconseguint escurçar distàncies al marcador, amb un tercer quart que finalitzava amb un 41 – 40 a favor de les verdes, però amb un Lleida crescut i amb moltes possibilitats d’endur-se al partit a la motxilla.

Sense quasi temps de reacció i ja en el darrer quart de partit, les noies del Sènior de Vedruna van tornar a carregar amb força i àgilment van tornar a agafar distància, emportant-se el partit amb un marcador final de  59 – 51, en un dels partits claus de la temporada.

Victòria que dóna esperança de cara a la segona volta per tal de mantenir viu l’objectiu d’arribar a la tercera posició i d’aquesta manera, tenir accés a les fases d’ascens a primera catalana. La setmana vinent visiten al líder a l’Estació del Nord, CB Roser. Us esperem diumenge al matí (10:30 h ) per venir a donar ànims a les nostres jugadores!