Notícies

DINAR DE CLOENDA

Publicat el dia 10.07.2018

Cuinant la paella

EL 17 de juny vam posar el punt final a la temporada.

Diumenge 17 de juny vam posar el punt final a la temporada. Aquest any, a causa de les reformes i les obres vam haver de canviar el format.

El tradicional sopar de cloenda el vam convertir en una arrossada popular en horari de migdia. Amb el nou plantejament aconseguiem tenir espai per tothom, per dinar i fer sobretaula i per jugar. Les carpes instal·lades al pati (amb la col·laboració dels entrenadors) ens van ajudar a portar millor el calor que aquell cap de setmana va començar a fer.

Carpes a punt

Aquest format més informal va fer que la distribució de les taules fos lliure i tothom triés la taula que més li agradava i readaptant l’espai en funció del sol, que ens va acompanyar tot el dia.

 

 foto grup 1          foto grup 2

Malgrat el canvi d’estil vam mantenir les tradicions i els parlaments no van faltar. Aquest any ens vam carregar de moments emotius amb els comiats del Dani Sosa, el Xavi Amat i el Pep Snoussi que es desvinculen del bàsquet després de molts anys de molta i generosa feina.

            

El final del dinar va tenir com a protagonista la Rifa, per segon any vam aconseguir una bona pila de col·laboradors que, amb els seus obsequis, van tenir a tots el assistents pendents dels números que sortien.

DINAR DE CLOENDA