Notícies

Estades 2018 - La Conreria

Publicat el dia 30.03.2018

.

Un any més, les Estades han estat tot un èxit. 

I un cop més tornem de les Estades amb les motxilles plenes. Però no només de roba, bambes i mitjons... tornem amb la motxilla plena de moments, de bàsquet, de companys i alguna que altra anèctoda.

Un cop més les estades han estat tot un èxit, i és que aquest any celebràvem els 20 anys.

Vam arribar el diumenge 25, entre núvols i clarianes. El diumenge es presentava tranquil, benvinguda a la casa i acomodament a les habitacions, com sempre, per equips. A la tarda, entrenament de tots els equips, sopar, i els tradicionals jocs de nit.

L’endemà el sol brillava amb força i ens permetia desenvolupar el programa amb normalitat. Tot i les cares de son a primera hora del matí, la son se n’anava quan els petits rebien una pilota de bàsquet a les mans.

Durant el dilluns i dimarts es va seguir el mateix programa d’activitats. Per una banda, els més petits, els d’Escola de Bàsquet, i per altra banda el grup de “grans”, que incorporava nois i noies fins a categoria cadet. Després d’esmorzar, les pistes es dedicaven per treballar tecnificacions per estacions. Cada estació s’especialitzava en un aspecte tècnic del bàsquet com ara; el bot, la passada, el tir, etc. Aquestes, es realitzaven per grups separats per nivells que es movien en bloc, trobant així una estació adaptada al màxim a les seves capacitats. Mentre els més petits realitzaven els entrenaments, el grup de grans realitzava les activitats de lleure i viceversa. D’aquesta manera, tots els espais de la casa quedaven ocupats i perfectament repartits per tal d’aconseguir esprémer al màxim el temps del qual es disposa de les pistes de bàsquet.

Pel que fa a les activitats de lleure es van viure competicions de futbol, ping pong i dards...

Després de l’esforç als entrenaments i els jocs de lleure que s’allargaven durant tot el matí, el dinar s’agafava amb ganes. Tal com és important, també, després de dinar, tots els nois i noies disposaven d’un temps lliure per a poder descansar, pair, i agafar forces pel que venia a la tarda. 

I és que a les tardes arribaven les competicions! És en aquesta part de les estades on surt la vena més competitiva de tots els nostres jugadors. Tant petits com grans, van realitzar competicions d’1x1, 2x2 i 4x4, que van tenir lloc també durant les tardes de Dilluns i Dimarts.

Després de les competicions, dutxa i a sopar. Un cop arribada la nit, tant petits com grans van participar amb els tradicionals jocs de nit que es van realitzar per tota la casa i les seves instal·lacions.

L’endemà, dimarts 27 l’alarma sonava ben aviat per tal de ser puntuals al menjador, per esmorzar. Es va seguir el mateix format que el dia anterior amb l’única diferència que abans de passar per la dutxa es va realitzar la famosa gimcana “guarra”. I quina gimcana!!!! Tots aquells que es van atrevits van ser sotmesos a les pitjors proves mai pensades...pintura, Colca Cao, aigua, sabó, nutela... van acabar irreconeixibles!!

A l'acabar, directes a la dutxa a ficar-se ben guapos, era l’última nit, i això volia dir, nit de disco!!! Després de sopar, tots els nens i nenes vestien els seus millors looks per tal d’anar a la disco. És aquí on es va fer ofrena a tots els assistents de la samarreta de les estades 2018, que tots havien de vestir l’endemà. Tot i que la nit es va allargar una mica més de l’habitual pels més grans, l’endemà i ja últim dia el despertador a les 8 va tocar diana.

Abans de marxar a esmorzar, recollida i maletes tancades per deixar-ho tot enllestit. Durant el matí de dimecres, van tenir lloc les famoses Olimpiades, que consisteix en un conjunt de proves on tots els jugadors i jugadores han de superar-se i han d’aconseguir allò que creiem impossible del bàsquet.

Dinar, i a la tarda, abans de marxar van tenir lloc les finals de les competicions i l'entrega de premis. Posteriorment, foto de grup i una altra vegada autocar, rumb a Barcelona.

Ha estat un plaer. Fins a l’any vinent!

Estades 2018 - La Conreria