Notícies

La Clínica del Remei i Vedruna Gràcia: Nou projecte de col·laboració

Publicat el dia 28.10.2020

3 logos (Remei, Escola i Bàsquet)

 

 

 

Crearem sinergies entre salut i esport desenvolupant activitats conjuntes

Benvolguts/udes,

 

Tenim la gran satisfacció de comunicar-vos que la Clínica del Remei i Vedruna Gràcia comencem un projecte de col·laboració per aquesta temporada 2020/2021.

 

La Clínica del Remei, present al barri des de fa més de 90 anys, és la clínica d’aguts referent a la nostra vila. Situada al Carrer Escorial 148, ens ofereix una assistència sanitària de qualitat tant en l’àmbit professional com humà. 

Disposen de servei d'urgències les 24 hores, àrea quirúrgica, UCI, més de 100 llits d'hospitalització, servei de radiodiagnòstic, rehabilitació i consultes externes.

A més, forma part de l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona (IRSJG), que és present en 3 continents i 14 països, i compta amb 22 centres propis i més de 2500 professionals. L’institut col·labora en molts altres centres i du a terme projectes d’ajuda al desenvolupament econòmic i social en zones profundament marginades. 

 

A la foto, la Laia Puig, Gerent de la Clínica del Remei, en Joan Hueso, Director de l'Escola Superior  d'Hostaleria Vedruna Gràcia, la Montserrat Castelló, Directora de l'Escola Vedruna Gràcia i en Lluís Traveria, President del Bàsquet Vedruna Gràcia

 

Aquesta iniciativa, que va més enllà d'un patrocini del Club, reforça els valors de fort compromís de Vedruna Gràcia amb la salut i el benestar dels nostres estudiants, esportistes i de les seves famílies.

L'aliança amb la Clínica del Remei ens donarà l'oportunitat de crear sinergies profitoses per tots els graciencs i gracienques de l’escola i el club, que podran gaudir dels serveis del la Clínica així com rebre informació i formació de primera mà.

Ambdues institucions volem reforçar la centenària pertinença al barri, som del barri, ens obrim al barri.

 

La Clínica del Remei i Vedruna Gràcia: Nou projecte de col·laboració