Notícies

L'escoleta va donant fruits

Publicat el dia 12.02.2019

Fotos dels 2 jugadors

Debut a Copa Catalunya de 2 jugadors del júnior Verd masculí.

Dissabte 9 de febrer, al partit contra Lliça d'Amunt, el Gerard Ferrando i el Pau Ubia van jugar els seus primers minuts amb el primer equip, a Copa Catalunya.

Les circumstàncies que envolten l'equip van facilitar el debut dels dos jugadors, encara en edat júnior.

Aquestes estrenes i la presència de l'Albert Martín, el Bernat Traveria i el Martí Domínguez fan que ens sentim molt orgullosos d'anar a jugar amb un gran nombre de jugadors sortits de la casa.

 

El Gerard ha tornat aquest any a Vedruna després d'uns quants anys d'aventura al SESE. Ja havia jugat uns minuts amb el sènior C. El Pau, és habitual en els doblatges, sempre ha ajudat als equips de sobre. Aquest any ja havia disputat minuts amb el sots21 i la temporada passada s'havia estrenat amb el sènior C.

 

El Gerard afirma "Anar convocat amb el sènior A ha estat una experiència única. Poder compartir minuts amb jugadors d'alt nivell és molt emocionant i, al mateix temps, una gran responsabilitat intentar estar a l'alçada"

El Pau per la seva banda, ens diu: "estava nerviós malgrat que haver pogut entrenar amb l'equip em tranquil·litzava, tenia clar que jugaria poca estona" L'experiència, veure un partit de Copa Catalunya, des de dins li va agradar molt.

 

Segur que els seguirem veient!!

 

#SOMVERDS

 

L'escoleta va donant fruits