Notícies

Resum de la Jornada

Publicat el dia 08.10.2018

La pinya del Sènior C!

Resums dels partits, i algunes fotos, del cap de setmana del 6 i 7 d'octubre des del punt de vista dels entrenadors i les families

Segona jornada de competició per a tots els equips (de premini a sènior) després de la posada en marxa del cap de setmana anterior.

Cap de setmana amb un sol derbi de barri. El va jugar el Júnior Vermell Femení, a casa, amb el CB Coll. El marcador va ser favorable a les noies de la Creueta que van estar més sòlides en defensa i amb més encert que les nostres jugadores. Dirigides pel Gerard Tort i la Laura Buyreu, les noies i els entrenadors ens garanteixen esforç i millora en molts aspectes.

Ariadna Terreo

Per la seva banda, el mini negre entrenat per l’Adrià Martínez, el Bernat Fuentes i el Guillem Puig, es van desplaçar a camp del Ciutat Vella. Van sortir carregats d’energia que mica en mica van anar canalitzant cap a resultats positius. Estan treballant conceptes defensius  i la bona presa de decisions en atac i van anar posant en marxa aquests conceptes.

L’infantil masculí va jugar al camp del CE Laietà. Els nanos entrenats per la Lidia Haro, el Víctor Sabartés i l'Adrián Martínez van tornar molt satisfets de l’actitud i l’esforç. Es van mostrar sòlids en defensa i molt concentrats per posar en pràctica allò que treballen als entrenaments. Es marquen com a repte seguir creixent al ritme que ho estan fent.

En un partit a l’escola, el premini negre masculí ha rebut a l’UE Gaudí. Els nostres menuts, entrenats pel Roger Amat i l’Adriana Baeza, han jugat un partit a tota velocitat, encert i molts somriures en tot moment.

 

El preinfantil masculí, entrenat pel Víctor Sabartés i la Patrícia Baeza van fer una molt bona feina a casa dels Jesuïtes de Casp. Van haver bons detalls tècnics i conceptes treballats durant la setmana. Molt contents de l’activitat tant en defensa com en atac.

L’Àlex Martinez, entrenador del júnior negre masculí ens explica que van fer un molt bon inici de partit amb ritme i intensitat defensiva. Aquests factors i el protagonisme de molts jugadors els van portar a una merescuda victòria davant la UESC.

Molt bon partit del cadet vermell femení, entrenat per la Leyanis. Estrenaven competició i han seguit en la línia de millora que ja van demostrar la temporada passada. Estan molt contentes de com han començat.

El cadet verd masculí, entrenat pel Guillem Martinez i l’Enric Gràcia, rebia el Grup Barna i ho van fer amb grans dosis d’intensitat, lluita i ganes. El repte és no relaxar-se i fer un bon joc col·lectiu, tant en atac com en defensa. Veient com entrenen entre setmana estan segurs que aconseguiran.

Dani Ferrer

En el seu desplaçament al camp del Sant Ignasi, el nois del cadet negre masculí, del Guillem Cumellas, han jugat un emocionant partit. La primera part ha costat, Sant  Ignasi corria molt i finalitzava molt bé. Notàvem que la nostra defensa s’havia d’endurir ja que anàvem a remolc, en una intensa persecució. A la segona part van sortir amb molta força i ganes i han aconseguit els primers fruits, han recuperat pilotes i molt encert en els triples, 6 anotats a la segona part. El més bonic va ser veure com s’animaven i celebraven totes les accions de partit. (text: Sylvia Garcia)

El júnior verd masculí va rebre un dur correctiu per part del @JoventutLCorts. Els nois del Gerard Tort i el Xavier Sendra han sortit amb molts dubtes. La millora als darrers períodes ha servit per acabar amb sensacions positives però insuficient per acostar-se al marcador.

A la jornada de diumenge a la tarda, cara i creu per als nostres sèniors. Els nois del David Lamban i el Gonçal Artés han aconseguit una treballada victòria davant el Palcam. Era el seu debut a la present temporada i no han acabat de trobar el ritme que volien. Seguiran treballant per millorar i ser més consistents.

La creu de diumenge va ser el marcador del sènior A masculí. Només el marcador ja que l’equip del David Torrescusa (ajudat per l’Hèctor Peñarrroya, la Lidia Haro i la Laia Melià a la preparació física) han fet un molt bon partit. El David ens deia, a la reunió d’inici de temporada, que prometia que l’equip seria intens i actiu en tasques defensives i que ens divertiria en atac. Ahir, malgrat quedar-nos a les portes de la victòria, vam veure com l’equip està treballant en una bona línia per aconseguir l’objectiu plantejat.

 

Resum de la Jornada