Notícies

Torneig de La Salle Palamós

Publicat el dia 03.05.2018

.

Un any més, l'1 de Maig ens vam desplaçar per participar a les 12h de la Salle Palamós. 

El dimarts 1 de Maig, com ja mana la tradició, alguns dels nostres equips vam ser convidats a participar en la 38ena edició de les 12 hores de Bàsquet de la Salle Palamós.

Més de 12 clubs, 38 equips i 9 categories van fer que les pistes de bàsquet del centre s’omplissin de gom a gom.

Per a aquells que no ho conegueu, tant l’escola com l’AMPA de la Salle Palamós, organitzadora de l’esdeveniment,  treballen per tirar endavant les 12h de bàsquet, que ja són un referent dins la vila i formen part del caràcter propi de l’Escola. L’esdeveniment reuneix inflables, medalles, samarretes i regals, convertint-se en l’ocasió perfecta per passar un dia en família i equip.

Els equips convidats de Vedruna van ser; el Premini verd masculí, el Premini Mixte, el Mini Verd Masculí, l’Infantil Masculí i l’Infantil Femení tot i que, finalment, els que s'hi van desplaçar fins a Palamós van ser ser l’Infantil Masculí, liderat pel Guillem Cumellas i l’Ariadna Carbonell, i el Premini Verd Masculí, entrenat pel Raul Enriquez i la Raquel Ferrer.

Tot i que el temps ens va fer patir una mica, l’activitat esportiva es va poder dur a terme en la seva totalitat i els nostres equips van jugar un total de 6 partits.

Per una banda, el Premini Verd va arribar a la final vs el mateix amfitrió, la Salle Palamós. Ambdós equips van guanyar tots els partits jugats, fet que els va classificar directament per a la final. Desprès d'un partit excel·lent dels més petits, finalment s'emportaven el premi de campions amb un resultat final de 14-38. 

Pel que fa a l'Infantil Masculí. aquests també van arribar a la final, trobant-se amb el CEB Girona, actualment jugant a nivell A1. La final va acabar decantant-se pels gironins amb un marcador de 53-34, emportant-nos una segona posició molt merescuda.  

Enhorabona i fins l'any vinent Palamós!! 

 

A continuació us deixem algunes imatges de la jornada: 

      

  

Torneig de La Salle Palamós